Ens encanta veure't per aquí!
Bar Flexas
Segueix totes les novetats
a través de les nostres xarxes socials

 

La nostra història

El Bar Flexas va fer els primers passos l'any 1944 i, des de l'any 2004, està regentat per Xavi de las Heras, Pepa Charro i Fernando Estrella.

El Bar Flexas és un dels referents de la vida social del centre de Palma. Tot i que la llicència data dels anys 40, els propietaris han rebut informacions que situen l'obertura d'aquest bar emblemàtic a principis del segle XX.

Quan els tres socis cercaven un local per obrir un bar, van topar amb "El Flexas" que portava tancat uns quants anys. Encara que molta gent els deia que era una bogeria agafar un bar al llavors conegut com a "barri xinès", ells es van decidir perquè els agradava la zona del barri antic.
Pepa Charro, una de les propietàries, explica que “quan vam entrar al bar, semblava que no havia passat el temps. Les càmeres estaven carregades, les licoreres plenes i fins i tot hi havia una tassa de cafè a la barra. Semblava que l'anterior propietari hagués tancat per obrir a l'endemà”.

Amb el temps, ha esdevingut un local de referència social a la zona. La festa de l'aniversari del Bar Flexas, que coincideix amb les festes del barri, és una data assenyalada al calendari de festes d´estiu a la ciutat, tant és així, que fins i tot s´ha hagut de traslladar des de la Plaça de la Quartera al Parc de la Mar arran de l'afluència de públic.

Contacte

Ens posem en contacte?

Direcció

Carrer de la Llotgeta, 12, 07002 Palma

Horari d'obertura

Dimarts a Dijous:
12:00h - 02:00h

Divendres i Disabtes:
12:00h - 02:00h

Telèfon

+34 971 42 59 38